Produktutvecklare mjukvara, elektronik och mekanik

Hotswap fortsätter att växa. Efterfrågan på erfarna utvecklare inom medtech är stor. Vårt mål är att i alla lägen vara det självklara valet. Vill du vara med?

Vi söker dig som har erfarenhet av produktutveckling från ett eller två tidigare arbeten. Du kan din teknik och motiveras av att använda din kompetens och erfarenhet för att rädda liv och förbättra människors vardag. Oavsett om du är en vass programmerare, en driven elektronikkonstruktör eller en erfaren mekanikkonstruktör. Tidigare erfarenhet av medicinsk teknik är inget krav men meriterande.

Vi erbjuder dig utbildning inom regelverket för medtech-utveckling och spännande uppdrag för kunder som utvecklar den utrustning du hittar på sjukhus, vårdcentraler etc. Vi erbjuder även möjligheter att jobba med framtidens sjukvård tillsammans med innovatörer och entreprenörer i projekt för att realisera nya produktidéer. Tillsammans har vi, våra entreprenörer och etablerade kunder under 15 års tid utvecklat produkter och system så som pumpsystem för exempelvis dränage av hjärnblödningar och likvoranalys, knäimplantat, stomiimplantat, innovativa kateterlösningar för microdialys, mätinstrument, livsuppehållande system som ventilatorer och hjärt-lungmaskiner. Vi förser befintliga och nya system med uppkopplingsmöjligheter för effektivisering och kostnadsbesparing inom vården.

Typiskt efterfrågade kompetenser är:

Inom mjukvaraC/C++/C#/Java, WinCE/EmbeddedLinux/Android/iOS
ElektronikAnalogkonstruktion, Microcontrollersystem, Kraftlösningar, Board level design, EMC
MekanikSolidWorks/Unigraphics NX/Creo, Formbundna detaljer, Plast/plåt/metall-kontruktion, DFA/DFM
Inom samtliga teknikområdenProjektledning, Riskhantering

Låter det här intressant? Skicka en intresseanmälan till job@hotswap.eu, ring och tala med Kristina Rahm på +46 739 614004 eller Samuel Wikström i Jönköping på +46 739 614100.